Mon, Sep 21 | Het Oude Badhuis (Douchezaal)

AcroYoga Proefles 21.9

Kom en ontdek dat je veel meer kan dan je denkt - doe mee aan deze AcroYoga proefles! AcroYoga is een speelse, toegankelijke en tegelijk uitdagende combinatie van partner acrobatiek, Yoga en ontspannende partner oefeningen.
Inschrijvingen zijn afgesloten
AcroYoga Proefles 21.9

TIME & LOCATION

Sep 21, 2020, 8:00 PM – 9:45 PM GMT+2
Het Oude Badhuis (Douchezaal), Stuivenbergplein 38, 2060 Antwerpen, Belgium

READ THE FULL INFORMATION

AcroYoga Proefles 21.9 - maandagavond,

KORTE INTRODUCTIE

AcroYoga is een speelse, toegankelijke en tegelijk uitdagende combinatie van partner acrobatiek, Yoga en ontspannende partner oefeningen. Met deze activiteit verleg je je fysieke en mentale grenzen, en leer je op een leuke en bewuste manier met anderen te connecteren.

Je krijgt een boost in je zelfvertrouwen, je 'happiness' hormonen worden aangewakkerd en vanuit een grondige technische basis, ontdek je snel dat je veel meer kan dan je denkt!

WAT GA JE LEREN

- Op een spontane, toffe en toch technische wijze, zal je kennismaken met deze wereldwijd groeiende activiteit, door middel van een aantal basishoudingen en oefeningen die hieraan verbonden zijn. De oefeningen houden Yoga, workouts, spel en ontspanning in. Dit zowel solo, duo als in groep.

Je hebt geen partner, lenigheid of sportieve achtergrond nodig om aan deze proefles deel te nemen. AcroYoga proefles is toegankelijk voor iedereen!

- Je zal hier kennismaken met de meest belangrijke elementen van AcroYoga:

** Yoga

** Basis Partnerwerk

** Basis AcroYoga door middel van het uitproberen van de verschillende rollen, meerbepaald: de drager, de vlieger én de spotter (die instaat voor de veiligheid van het gebeuren)

** Ontspanning

DATA & TIJD

21.9.2020, van 20:00 tot 21:45

BIJ VRAGEN

Voor info & vragen, gelieve ons te contacteren via email:

contact@acroyogaantwerp.com

TICKETS
Price
Quantity
Total
 • AcroYoga Proefles 21.9
  €10
  +€0.25 Service fee
  €10
  +€0.25 Service fee
  0
  €0
Total€0

SHARE WITH YOUR SURROUNDINGS