Sat, Jun 19 | Het Oude Badhuis - Douchezaal

WORKSHOP AcroYoga "Strike A Pose"

Verken de wereld van AcroYoga door de lens van een reisfotograaf! Sebastian en Herlinde zullen je verbeelding stimuleren en begeleiden in allerlei leuke poses die je kan gebruiken om die coole reisfoto te maken. Je zal versteld staan van wat je allemaal kan.
Registration is Closed
WORKSHOP AcroYoga "Strike A Pose"

TIME & LOCATION

Jun 19, 10:00 AM – 12:30 PM GMT+2
Het Oude Badhuis - Douchezaal, Stuivenbergplein 38, 2060 Antwerpen, Belgium

READ THE FULL INFORMATION

WORKSHOP AcroYoga "Strike a Pose"

"In  deze AcroYoga beginners workshop verkennen we de wereld van AcroYoga  door de lens van een reisfotograaf. Sebastian en Herlinde zullen je  verbeelding stimuleren en begeleiden in allerlei leuke poses die je kan  gebruiken om die coole reisfoto te maken. Je zal versteld staan van wat  je allemaal kan. Om af te sluiten, landen we in Thailand voor een  heerlijke sessie Thai massage!"

#WAT_IS:

AcroYoga  is een speelse, toegankelijke en tegelijk uitdagende combinatie van  partner acrobatiek, Yoga en ontspannende partner oefeningen. Met deze  activiteit leer je op een leuke en bewuste manier met anderen te  connecteren.  Je krijgt een boost in je vertrouwen, je 'happieness'  hormonen worden aangewakkerd en vanuit een grondige technische basis,  ontdek je snel dat je veel meer kan dan je denkt!

#VOOR_WIE:

Geschikt  voor beginners, proevers en mensen die houden van nieuwe uitdagingen.  Je bent welkom met of zonder partner! Geen ervaring en/of lenigheid  vereist!

#LOCATIE :

#BIJ_VRAGEN:

Bij vragen, gelieve ons te contacteren via email: contact@acroyogaantwerp.com

#COVID-19_MAATREGELEN: Tijdens  de AcroYoga Antwerp evenementen voorzien wij van ontsmettende middelen  zoals antibacteriële handegel en sproeiers voor de matten. De deelnemers nemen best hun eigen mondmaskers mee. Indien je er geen hebt mag je er een van AcroYoga Antwerp aanschaffen – 1€.  Antwerp  AcroYoga stimuleert de deelnemers om zoveel mogelijk ervaring op te  doen, door tijdens de lessen regelmatig van partner, rol en groepje te  wisselen. Maar, zolang Covid-19 in ons land blijft rondzwerven, streven  we ernaar om tijdens de les zoveel mogelijk in dezelfde groepjes te  werken.

TICKETS
Price
Quantity
Total
 • AcroYoga "Strike a Pose"
  €30
  +€0.75 Service fee
  €30
  +€0.75 Service fee
  0
  €0
Total€0

SHARE WITH YOUR SURROUNDINGS