Sat, Jun 12 | Het Oude Badhuis - Douchezaal

WORKSHOP AcroYoga "Vliegen en Vertrouwen"

Ontdek stap voor stap wat vertrouwen betekent en wat voor een rol deze speelt in AcroYoga. Na het zwoegen en zweten tijdens deze gezellige en teamwerk gerichte workshop, mogen we op het einde lekker relaxen met een stevige portie Thai massage.
Registration is Closed
WORKSHOP AcroYoga "Vliegen en Vertrouwen"

TIME & LOCATION

Jun 12, 10:00 AM – 12:30 PM GMT+2
Het Oude Badhuis - Douchezaal, Stuivenbergplein 38, 2060 Antwerpen, Belgium

READ THE FULL INFORMATION

WORKSHOP "VLIEGEN & VERTROUWEN" 

Tijdens  deze AcroYoga beginners workshop ontdekken we stap voor stap wat  vertrouwen betekent en wat voor een rol deze speelt in AcroYoga.  Veiligheid is belangrijk om ons goed te voelen in wat we doen. De lat  ligt hoog bij AcroYoga Antwerp maar als we hier als team aan werken,  kunnen we het zeker aan. Na het zwoegen en zweten tijdens deze workshop,  mogen we op het einde lekker relaxen met een stevige portie Thai  massage.

#WAT_IS:

AcroYoga  is een speelse, toegankelijke en tegelijk uitdagende combinatie van  partner acrobatiek, Yoga en ontspannende partner oefeningen. Met deze  activiteit leer je op een leuke en bewuste manier met anderen te  connecteren.  Je krijgt een boost in je vertrouwen, je 'happieness'  hormonen worden aangewakkerd en vanuit een grondige technische basis,  ontdek je snel dat je veel meer kan dan je denkt!

#VOOR_WIE:

Geschikt  voor beginners, proevers en mensen die houden van nieuwe uitdagingen.  Je bent welkom met of zonder partner! Geen ervaring en/of lenigheid  vereist!

#LOCATIE :

#BIJ_VRAGEN:

Bij vragen, gelieve ons te contacteren via email: contact@acroyogaantwerp.com

#COVID-19_MAATREGELEN: Tijdens  de AcroYoga Antwerp evenementen voorzien wij van ontsmettende middelen  zoals antibacteriële handegel en sproeiers voor de matten. De deelnemers nemen best hun eigen mondmaskers mee. Indien je er geen hebt mag je er een van AcroYoga Antwerp aanschaffen – 1€.  Wij  stimuleren de deelnemers om zoveel mogelijk ervaring op te doen, door  tijdens de lessen regelmatig van partner, rol en groepje te wisselen.  Maar, zolang Covid-19 in ons land blijft rondzwerven, streven we ernaar  om tijdens de les zoveel mogelijk in dezelfde groepjes te werken.

TICKETS
Price
Quantity
Total
 • AcroYoga Vliegen & Vertrouwen
  €30
  +€0.75 Service fee
  €30
  +€0.75 Service fee
  0
  €0
Total€0

SHARE WITH YOUR SURROUNDINGS